måndag 14 april 2008

Efter en trist försäljningsvecka, när vi alla behövde pengar som mest, hyran måste ju betalas!!! Trots att det kom in en hel massa goa skivor, både nya och begagnade... Så blev det en fantastiskt fin konsertkväll på fredagen med Kite. Vilket ljud de fick till i sitt PA, bästa ljudet på Rundgång någonsin. Och så proffsiga med fantastiska låtar, ja det borde gå långt konstigt vore det annars. Missa inte deras släppefest på Debaser den 23dje maj, vi har självklart förfesten med konserter på Rundgång oxå... mer om det senare.

Iallafall så var lördagen en bra försäljningsdag...tur det.


Den här veckan har annars mest handlat om hänget på Rundgång, konstiga diskussioner som inte går att berätta om för de skulle nog misstolkas. Korros (Steso Songs) skivbolagsnamn har varit ett genomgående ämne för spåning. Martina har haft syverkstad vilket har skapat en intim och mysig atmosfär.

I högtalarna den här veckan har det skorrat mycket progg typ Gong och Magma. Martina har en viss förkärlek till långa intrumentala psych låtar, vi är impade, inte så många tjejer som går igång på det annars tyvärr. Jag har som vanligt försökt att spela så mycket synth och elektroniskt som får plats. Man 2 Man - Male Stripper har vi diggat, framför allt för omslaget... Och så veckans musiknyhet: S-Express är tillbaka med en tolva på Kitzuné, en bra sådan oxå. - Synd bara att de inte samplade sitt gamla: s-express, s-express, s-express, tyckte Jakob. David fick in nya punkskivor så det lyssnade vi oxå på, Tampere SS, Koro, Victims och Masshysteri...

Nästa vecka (den är redan här) kommer jag nog förmodligen att äntligen få in alla de nya skivor som jag har väntat på. Vem vill inte ha Håkan Hellströms nya på vinyl? Det vill jag iallafall, så det så!

Kram
Dennis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ej att förglömma: Efterfest på lördagsnatten (morgonen?) efter Blonde Redhead, med rödtjut och punk dj's. David Static drog med sig tjejerna, alla andra drog in regnet och Martina trodde att det var tjyvar. Lördag: GRAVEYARD i butiken! Ett Kite med minnesluckor. Delicato-bollar och kaffe.

Rundgång = kärlek!

Anonym sa...

Jag vill ha Håkan!