torsdag 27 mars 2008

Kul dag!


Idag kändes det mesta bra med att ha affär. Vårt nya bankkortsbetalningskonto började äntligen att fungera, jag kunde köpa in en massa bra vinyler, som ska ställas ut efterhand. Vi sålde mycket bra och jag hittade en hel del skivor till min egna samling. Det är det här som är meningen med butiken, att folk handlar att vi får in mycket och folk handlar mer.

Att vi får lyssna på massor med bra och spännande musik, att kunder kommer in och snacka och ha det trevligt. Och så har det varit nu ett tag, det känns mer och mer positivt igen, hurra!

Snacket idag och igår handlade mycket om olika gamla industri-plattor eftersom vi har fått in en hel hög sådana. Jonas (Pungen) var lika rastlös som alltid, 10 minuter i butiken sedan ut och åka rullbräda, för att 10 minuter senare komma tillbaka i 10 minuter. Vilken massa myror han har i baken. Insane-o-tron säger jag bara angående honom...

Turntable soundsystem bjöd idag på Älgarnas Trädgård (orginal LP) innan den såldes för vidare äventyr i världen, Bruce Haacks Party Machine, The Three Johns, Panda Bear, SPK och en hel del NDW och minimal synth.

Kul dag! Imorgon är det fredag, då ses vi.

Inga kommentarer: